Jävla skithelvete! Vad fan är det för jävla idiotcirkus tvärbanan har blivit? I morse – JÄVLA MORGONEN, fattar ni – var hela vagnen full av fulla, stupfulla studenter! Vad i helvete är det för fel på folk? Är det ingen jävla respekt kvar för normala människor som bara vill åka till jobbet utan att behöva trampa i spyor och slåss med idiotiska fyllehundar?

Det var som att stiga in i en förbannad åsnelada med mer sprit än en jävla Oktoberfest! Vem är så in i helvete jävla korkad att de tycker att det är en bra idé att börja supa innan solen ens har gått upp? Vad är det för fel på er, era jävla hjärnsläpp? Det luktade gammal öl och sur spya överallt, och dessa jävla klåpare bara garvade och sjöng som om de var på någon jävla festival. Det här är en kollektivtrafik, för i helvete, inte en jävla rövarkula!

Och tvärbanan, ni är fan inget bättre! Vad i hela helvetes jävla skithög gör ni för att förhindra denna vansinniga cirkus? Sitter ni bara och runkar till era trafikscheman medan vi andra tvingas stå ut med detta jävla kaos? Vakna upp och skärp er, era förbannade inkompetenta fånar! Det är era jävla vagnar, så ta lite jävla ansvar och fixa skiten!

Det är som att ni har satt en jävla apflock att sköta trafiken. Man försöker ta sig till jobbet, men istället hamnar man i en jävla krigszon där fyllon kastar ölburkar som om det vore jävla granater. Jag svär på allt heligt, om jag ser en enda till av dessa jävla fyllkajar på morgonen, kommer jag personligen se till att de får en fot uppkörd så långt upp i röven att de kommer smaka skosula!

För helvete, tvärbanan, ta tag i skiten innan jag förlorar all jävla tro på mänskligheten! Det här är inte acceptabelt på något jävla plan! Skitstövlar och dumjävlar överallt! Fan också!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Jävla skithelvete!

Inläggsnavigering


En reaktion till “Jävla skithelvete!

  1. TRÖTT ATT LÄSA SAMMA GAMLA SKITARTIKEL DAG UT OCH DAG IN!!! FÖRVÄNTAR MIG DAGLIGA UPPDATERINGAR!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link